GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR KÄRA BLOGGLÄSARE ! ♥
Nu är det bara att hoppas på att 2011 blir minst lika bra som 2010 !

vi hörs nästa år

Nu ska jag sätta mig ute i soffan me mamma och pappa o tröst äta choklad innan 2010 är slut..! Vi hörs nästa år, pppppppppppppuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssss ♥

December 2010

Mucho snö

November 2010

Snöööön kom

Oktober 2010

Party hos ellen , hahaha
Köpte ny jacka, haha
Färgade håret brunt

September 2010

Jag hade blooondt hår !
Kulturnatten
Gjorde ett hjärta ovanför foten..
Spelade foootboll i skolan fast va inte med så mycket eftersom att mina hälsenor typ va de nåt fel på

Augusti 2010

Va på gotland i några dagar
Kom hem igen !
Skolan började igen.. 7an !
Gröna lund igen med josefine
Skoooola

Juli 2010

Va på power meet !
Va och badade hos nicke, jenny o orre
Satt vid ån inne i stan och ellen tappade sin sko i vattnet, hahahaha
Goootland ♥

Juni 2010

Satsade på att bli browniiie
Spelade UNT-cupen och kom 2a
Typisk johanna outfit
Cyklade till lyssnaängen med linn och linnea
Va till fjällnora på klassresa
Skolavslutningen
Fett me kärlek
Gröna lund med linn, linnea och jennie
midsommarafton hos mormor & morfar

Maj 2010

Vi låg på fotbollsplanen typ varenda rast
På lektionerna satt man typ och ritade istället för att jobba
Jag fyllde 13 och ah, jag va ju lite sådär halvt glad på bilden !
Spelade fotboll

Den sista måltiden.. hahahaha

Kom nyss upp har varit nere & ätit och satt i typ 1½ timme efteråt och snackade med elin och jesper, trevliga personer de dära! Hahah vi snacka om allt från bebisar till att bli full osv. hahah har nog aldrig skrattat så mycket förut som när vi snacka om att dricka xd Aja, snart är klockan tio och det betyder 2 timmar kvar på 2010, läskigt.. Tänk att om bara några timmar så är de 2011, ett år kvar för världen att leva, sen dör vi! Kanske inte men man vet aldrig :o Och de är de att 2010 har gått såhäääär fort..
Jaja, när klockan är 12 så ska vi väl gå ut och kolla på raketer och dricka champange, ohyeees, här blir de paaarty.. Eller i alla fall för mig o jesper !

Nyårs outfit

Tog en ipren o värmde en vetekudde och sov i typ en timme & nu är allt bra igen! Har typ fixat mig färdigt också, orkar inte fixa mig så jätte mycket eftersom att jag bara ska vara hemma, vem ser mig då liksom?! Sitter iaf o lyssnar på musik på högsta volym & snart ska vi väll äta också, oxfilé och potatisgratäng, muuumms ! Nu= outfit bilder!
BILDBOMB




Linne - lindex
Midjekjol - H&M
Tröja - ginatricot
Strumpbyxor - lindex
Örhängen - lindex

mensvärk

Mys med mensvärk på nyårsafton, det kan fan inte bli sämre än såhär...

Småsaker

Örhängen, 10:- på lindex
Örhängen, 19:- på lindex
Armband, 12:- på lindex
Ser nu att alla grejer ser skabb ut på bilderna hahahah men så fula är dom inte !

Nyårsafton

God morgon ! Vaknade nyss & nu ska ajg strax gå in i duschen. Skrev inte går för att pappa förstörde internet, hahah... Va i alla fall på gränby med mamma och köpte bara lite småsaker på rean !
Ikväll ska jag bara sitta hemma... Kuuuuul.. Eller inte.. Får inte göra nåt för min föräldrar pga. av lite saker, inget vi snackar om här..
Aja, nu ska jag duscha, puuss

Natti

Funderar på att gå & lägga mig snart, inte för att jag är trött eller något utan bara för att sova för att man ska sova på natten ;) Blir väll antagligen film och hela fadderullan innan jag somnar, så nu säger jag i alla fall god natt här så får vi se om jag sover eller inte ! Sov sött

April 2010

Sista april med Linn & Linnea
Vi låg hela tiden på fotbollsplanen vid skolan när snön äntligen börjat smälta
Imorgon kommer det mer!

Mars 2010

Oscar döptes



På bilderna: Nicke, Jenny, Mamma, Magnus, Alice och Oscar. Själv såg jag för jävlig ut den dagen så inga bilder på det tack!

Jag gick väl i skolan hela tiden, spelade fotboll & innebandy på kvällarna och va med kompisar!

Februari 2010


Ingen aning om bilderna är ifrån februari men tog bara några för att ha något att lägga upp! Dom är i alla fall från nångång förra vintern! Inget speciellt hände här heller, josefine fyllde 17 bara!

Januari 2010

Har inga bilder ifrån januari och kommer inte ihåg om något speciellt hände!
(fick ny dator i maj, har typ bara bilder sen dess!)

2010

Tänkte köra en liten års-resume av 2010 så ah, här kommer de..!
2010 har varit bra och dåligt, upp och ner hela tiden. Ena stunden så är det sjukt bra och sen helt plötsligt så jävla sämst.. Jag har gjort saker jag ångrar, saker jag ångrar att jag någonsin ens tänkte tanken att göra.
Jag har lärt känna nya människor, börjat i en ny klass, vart skit glad, vart sjukt kär, varit helt dum i huvudet, gjort saker utan att tänka innan, gått min egen väg och skitit i vad andra tyckt.
Jag vet själv att det är sjukt många som hatar mig o så, jag vet att folk jämt snackar en massa jävla skit om mig, kommenterar mitt utseende & hur jag är osv. och ja jag tar åt mig, de gör jag men jag försöker att inte göra de.
Jag kommer att sakna 2010 som fan när jag kommer tänka tillbaka på tex sommarn, gröna lund, fett me kärlek, alla gånger vi tältade. Eller när vi var hemma hos linn, när vi satt och grät som fan och allt var helt fuckd up.. Kulturnatten eller när vi gick till sunnersta klockan halv ett på natten och tog bussen därifrån in till stan o när vi gick hem sen. Eller när vi åkte in till stan och den där killen bah: har ni fest eller? Ohmygod..  När linnea o jag gick ner till linn som låg o sov och frågade ifall hon ville följa me ut och gå till nåntuna klockan 3 på natten.. Fyfan va jag kommer att sakna de!
Jag hoppas att 2011 kommer bli minst lika bra om inte sjukt mycket bättre!

hemligheten..

Att fixa mat för mig & jesper är att beställa pizza & sen åka o hämta dom, ibland äre bra att han är 21 & har körkort och skit ;) När vi kom hem igen efter att hämtat dom satt vi och åt och efter ett tag kom josefine ner o vi har suttit och pratat om typ allting i 3½ timmar, ohyeees! Och aaah, ni kommer ihåg att jag skrev förut på typ julafton att jag visste en hemlighet som ingen annan vet så.... De va att... Thahaha (a) Jag ska bli faster :DDDD Jesper ska få barn i maj, eller ah, inte jesper då men hans tjej Elin :)) Sjukt glad jag är!
Nu ska jag kolla på tv och dricka cola resten utav kvällen, puuuuuuss

nyfödd liten skit unge, även kallad min älskade kusin ! ♥
kommer ihåg när oscar föddes, vi firade jesper på den kvällen och nicke&jenny kom inte satt alla förstod att de var för att oscar skulle komma och sen klockan 2 på natten kommer mamma in till mig och säger att jag fått en kusin! Dagen efter så fick jag en bild på honom på mobilen & efter några dagar fick jag träffa honom för första gången!

nästan första gången jag höll i honom!
Och en bild från typ ett tag sen:

Sötnos!
Sen ska jag ju få en till kusin om typ en månad (a) kaaanske har råkat glömma säga de :')

29 december

B.L.Ä.. Jag är trött och hungrig, har inte ätit nånting på två dagar förutom typ lite godis en cola & en smoothie.. Bra johanna & nu funderar jag på att gå ner & äta nånting men nu kom pappa hem o han kommer säga att vi ska äta nåt snart o blabalbalabla.. :( Mitt liv suger just nu..
Kom hem från linnea för typ en timme sen också & ah, vi va uppe tills hennes låtsas pappas klocka började ringa typ klockan kvart i fem imorse & då fick vi typ panik och stängde av datorn o allting sen la vi oss i sängen & typ snackade till klockan halv 6 och sen så vaknade vi klockan 3 idag också.. Hahahaha! Igår va vi först på stan, fanns ingenting & sen så åkte vi till gränby istället & där fanns det väl inte heller så mycket men jag köpte i alla fall torr schampo och ögonskugga på H&M. Efter kom hennes mamma o hämta oss o ah, vi åkte hem till henne o sen så satt vi vid datorn o hade cp kul o typ grät xd o ah sen va klockan typ 5 vi sov o sen så vet ni ju vad vi gjort !
Nu ska jag o jesper fixa mat... Pussheeej

stan

Vaknade vid elva av att linnéa smsade, nu ska vi iallafall in till stan, ellen skulle också följt me men hon är sjuk satt ah, stackaaare ♥ men nu ska jag gå ner & äta frukost sen klä på mig o sminka mig, bussen går 12,33 satt måste skynda mig lite nu, puuuuss på er !
de fick bli en bild på min kärlek ♥

glee & gitarr

Har suttit o kollat på glee hela dagen & nu sitter jag o typ spelar gitarr.. Inte för att jag kan spela men (a) Vafan om man inte försöker kan man ju aldrig lära sig ! Aja, har typ 3 avsnitt kvar utav säsong 1 av glee satt ska kolla på dom om ett tag innan jag lägger mig! Imorgon blir det typ stan med linnéa , mellandagsrea som sagt ;) puuuss
Min insperation, min älskling, min gud! ♥

visste ni att

Jag har träffat Zlatan & hela landslaget? Haha inte så jätte coolt men ;) För typ 2 år sen så åkte alla i mitt fotbollslag tåg till stockholm, jag kommer ihåg att vi hade det sjukt kul på tåget dit, när vi var framme så gick vi till ett hotell nånstans i sthlm, först så gick vi typ fel ?! ;d Men vi kom i alla fall dit & vi gick typ in i nåt tält o så kom alla från landslaget in, vi stog typ och tog kort på dom & fick deras autografer !

måndag den 27 december

Känner mig lite sådär halvt duktig ?! Gick upp typ halv elva imorse, fixade lite på rummet typ tog upp massa kläder o shit som låg på golvet, sen så gick jag ut på en pw & satsade, de brukar typ ta 1 timme att gå, nu tog de 45 minuter ! När jag kom hem dog jag utav köld skador, satt duschade direkt sen gick jag ner o fixade frukost! Nu sitter jag & kollar på glee igen, älskar den serien, förut tyckte jag typ att den var dålig men nu är den braaa ! Jaja, jag ska inte trötta ut er med att skriva om ingenting så nu ska fortsätta titta iställe puuss ♥

glee

Nu ska jag stänga av datorn & sätta på glee säsong 1, godnatt! ♥

nelly.com

Sitter & kollar på nelly.com mellandagsrea & det är ju vissa saker som skulle sitta fin, fint om jag fick! Till exempel dom här wildflower by kenza skorna, sjukt snygga, för bara 349:- istället för 699
Aja, här kommer lite bilder på lite fina saker!

bikiniöverdelen är sjuuukt snygg!

han gör min dag

Bläää.. Är det okej att gå och lägga sig klockan 5 i sex? Tror att min kväll kommer att spenderas sovandes i sängen... Sitter & lyssnar på Olle i alla fall och han har lätt gjort min dag, man blir alltid lite gladare av att lyssna/titta på Olle! Förlåt för dålig uppdatering men ni kanske förstår varför, puss

sjuk,

Godmorgon, det skulle ha känts lite, lite bättre ifall jag vaknat idag utan 40 graders feber & ont i hela kroppen.. Åh, jag hatar att vara sjuk. Jag har typ inte sovit nånting inatt vid kvart i sju hade jag sovit i typ 3 timmar men ändå inte sovit.. Så jag ringde mamma som jobbade inatt & typ grät, stackars mig! Hon sa att jag skulle ta en ipren & sen försöka sova igen & ja, det blev väl bättre men typ klockan 12 kom jesper in och förstörde mig skönhetssömn.. Nu är jag i alla fall vaken och resten utav dagen kommer att spenderas i soffan! Ingen mellandagsrea för mig idag inte.. God fortsättning.. eller nåt, hahaha

mellandagsrea !

Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på eclipse! Tänkte först börja kolla på twilight, new moon och sen eclipse men nä, kommer aldrig bli klar då eller jo, jag kanske ska ta & göra de :oo Tror jag ska de! Hahaha, tjejen som har svårt att bestämma sig, de är jag det ;) Imorgon blir det antagligen stan med Linnéa, mellandagsrea you know ! Jag skriver väl innan jag drar i alla fall så vi hörs imorgon, puss & godnatt, sov sött! :')
gamla låtar!

johanna ♥ linnea

Linnea söderström, även kallad bästa vän, andra halva, soulsister, du är den som alltid ställer upp när man behöver nån att snacka med eller göra något med. Jag kan skratta och gråta med dig, älska och hata. Fyfan, jag fattar nog inte själv vilken tur jag har som kan kalla dig min bästavän, vi är piff & puff! Tillsammans är vi oslagbara, jag älskar dig ♥
Snygga b-rudar!

Varför ta livet av sig när man ändå aldrig får höra snacket efteråt?


Ni får bestämma !

Nä, nu ska jag ta & sluta snacka om julen och vintern hela tiden & prata om något annat istället.. Tänkte såhär, aaatt.. Ni som läser kommenterar vad det är ni vill läsa om och vad ni tycker jag ska ändra på, tex om ni tycker att designen är skit ful så säg de så kanske jag byter ;) och typ om ni tycker jag ska lägga upp mer bilder, outfits, musik, typ såna där saker! :)


sommaren 11.. är långt borta..

Är det bara jag som längtar som f-a-n till sommaren nu? Nu har liksom allt roligt med vintern varit,  alltså julafton & nyår brukar vara roligt men jag vet inte hur det blir i år på nyår, måste snacka med mina föräldrar om vissa saker innan för dom typ tror saker om mig osv.. Ska inte ta upp det här! Men nu får det gärna alltså bli sommar, tänk att ha sommarlov, antingen ligga på en strand/hemma och verkligen satsa på att bli sjukt brun eller typ va på stan med massa kompisar och ha sjukt kul, tälta, fester, allt! Kunna gå ut utan en fet vinterjacka, uggs & vantar.. Typ gå runt med bara shorts, ett linne och barfota !

Julklappar

Här är vad jag fick! Fick inte så jätte, jätte mycket eftersom att jag fick mobilen o så satt det blev mest småsaker sen men jag är jätte nöjd ändå! :')
Filt, gitarr, eclipse, mobil, helårs premmunation på frida, choklad/godis, pengar, presentkort på H&M och ginatricot, neccesärer, klocka, bodylotions, tvålar, mascara, pyjamas byxor.  Tror att det var allt jag fick ! Tack mamma, pappa, jesper, josefine, nicke, jenny, ocsar, mormor, morfar, farmor & farfar för alla julklappar ♥

juldagen

Nu ska jag lägga mig i soffan med min nya sjukt mysiga filt & julgodis o kolla på sällskapsresan, va kollar varje år på någon utav dom filmerna såhär på julen! Aja puss på er :*

En glad Johanna

Nu har jag vaknat efter en sjukt rolig & mysig julafton! Jag är jätte nöjd med de jag fick och ja, jag fick det jag ville, en ny mobil! Iofs en rosa o jag ville ha en svart men igår så orkade jag inte vänta på att åka in idag eller imorgon o byta den satt de fick bli den här, jag älskar den ! Jag visar senare vad mer jag fick, nyss ringde mormor och frågade ifall dom fick komma & fika satt nu ska jag fixa mig lite & lägga in låtar på min älsklings mobil! :D Puuss


Julaftooon

GOD JUL, igen !
Nu ska jag sätta på mig dagens kläder, sminka mig det sista & sen drar vi till farmor & farfar och är där idag. Imorse väckte jesper mig vid halv 10 och frågade om jag ville följa med till gränby , satt jag satte på mig mjukisbyxor o så sen så köpte vi julklapp till farmor o farfar och ah. När vi kom hem så åt vi frukost och nyss så rakade jag av jespers hår... Idiooot, han är mycket finare med hår.. :o Aja, nyss öppnade jag ett paket (a) en pincett, en sminkborste och en ansiktskräm va vad som fanns i det paketet ! Dom roliga öppnas senare ikväll när vi kommer hem ;) Men nej , nu måste jag skynda mig! Men jag hoppas att ni alla får en bra julafton så hörs vi imorgon eller senare ikväll ! :')♥

GOD JUL

GOD JUL BLOGGEN !
Kom för ett tag sen hem från mormor & morfar, vi kom runt 3 och åkte 1 ;) Ah men, när vi kom så började vi med att dricka glögg och äta pepparkakor o sånt, efter ett tag gick jag ner & bytte om till "tomte-kläder" eftersom att lill-orre är så liten & måste ha en tomte :) Sen va jag tomte i typ 10 minutas innan de blev sjukt varmt och jag orkade inte, hahah oscar va skit gullig, jag bah hejdå, kan man få en kram? Då kom han fram till mig o kramade mig, gullunge! Sen så fortsatte vi dela ut julklappar, visar vad jag fick imorgon. Sen så gick vi ner & åt och ah, de va vad vi gjorde, låter som om att vi va där i typ 2 timmar men det blev typ.. 10 !? xd Men nu ska jag sooova, puss godnatt alla söta bloggläsare :*♥
Juste, jag har en hemlighet som inte ni vet :D berättar någon annan dag (a)

Dagen före julafton

"Tunika"- Lindex
Linne - ginatricot
Leggins - H&M
Örhängen - H&M (syns inte på bilden)
Halsband - ?
Nu drar vi till mormor & morfar, vet inte när vi kommer hem satt det kanske inte blir något mer inlägg idag, puuuss !

23 december 2010

Godmorgon! Är skit trött eftersom att jag gick upp typ klockan 10 idag eller jag gick inte upp då utan jag vaknade & kunde inte somna om satt då gick jag upp efter ett tag o ah, nu är jag trött igen ! Men nej, vi ska vara hos mormor & morfar om ungefär 1½ timme satt nu ska jag börja fixa mig, fick nåt cp ryck inatt och gick upp o tvättade håret satt det behöver jag inte göra nu i alla fall! Det blir nog en dagens outfit senare innan jag drar, puuss :')
Hahaha inte ens hälften utav alla paket som brukar ligga under granen!

bedtime

Hahah, förlåt för massa cp inlägg idag men ah, jag har sjukt tråkigt! Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen & sätta på någon film och somna till den, puuuussssN / johannabergman'


ingetliv.se

HAHAHA jag är så jävla random när jag är trött (jag vet att jag skrev att jag inte var trött i förra inlägget men jag ljög lite..) Nyss så gick jag ut & kollade under granen på alla julklappar (a) Hahah o så kollade jag på vilka som det stog johanna på och ah, nu kan jag gissa på vad jag mer kommer att få :D Hahaha nej nu ska jag sova satt de fortare blir imorgon , puuuuussen / johannabergman'

ovärt inlägg

Hej blööööööggen ! Jag har tråkigt, är inte trött, måste typ sitta tyst på mitt rum eftersom att pappa ska jobba imorgon och sover nu och ah jag vill typ bara springa runt i hela huset & typ sjunga och dansa! Sitter i alla fall och lyssnar på Jays nya skiva på spoitfy och alla låtar låter lite typ.. Tillgjorda typ ?! Asså han lät mycket bättre när han var med i idol om man säger så.. Tryck här för att lyssna! Hörde att Minnah också gjort en skiva och bara för de råkade jag söka på henne nu på spotify och lyssna på hennes skiva här, den va väl.. halv bra ?! Lika så med Jays, båda två gör ju bara covers inga nya låtar typ & de e därför det va bra att Olle kom trea, han håller ju typ också på med att göra en skiva & nu kan han liksom ta så lång tid på sig som han vill satt skivan blir bra med egna låtar osv. Nej nu vet jag fan inte vad jag snackar om längre, dax att sluta skriva ! HAHAHAHA hej jag är en idol tönt !

30 minus ute

Det är inte riktigt okej att det är -30 ute just nu, och att det typ ska vara såhär kallt i ungefär 3 månader till..
Zka znart gå o fixa lite saker zen lägga mig i min zäng och kolla på televizionen, hej jag har zzzzzzåååå kul ! haha vilket liv jag har men nej, jag ska lägga mig i sängen nu och kolla på tv typ, imorgon blir det rätt så tidig uppgång, ska vara hos mormor & morfar klockan 3 och måste börja fixa lite saker innan det och sen tar det ju några timmar för mig att fixa mig (a) Vet inte hur jag ska ha håret eller nånting :o Aja pusshej

ni vet vem

Hej jag är beroende utav killen hejdå

onödigt snack om ingenting

Kom nyss hem från boländerna, har varit där med mamma och josefine & shiit va mycket folk det är ute nu såhär i juletider ! Hahah men alla är typ sjukt stressade satt dom typ bara trycker sig fram och tar saker, spelar typ ingen roll ifall man redan håller i saken, dom tar den typ ändå ;d

Och är det bara jag som längtar som f.a.n till julafton nu? Är som ett litet barn som går runt och känner på alla julklappar, sen så är de ju så att jag vet att jag antagligen kommer att få en ny mobil & ni förstår inte hur mycket jag vill ha den nu, nu, nu och får jag den inte vet jag fan inte va jag gör :o Hahah då är de bara att hoppas på att jag får pengar ifrån mormor & morfar, nicke & jenny, stefan, farmor & farfar satt jag kan köpa den själv! Sen så vet jag en sak som jag ska få också som jag dör lite mer varje gång jag tänker på den eller nej, jag vet 2 saker som jag ska få, tänker inte säga vad men tänk på Olle Hedberg så kanske ni fattar ;) Aja, imorgon ska vi ju "fira" med mormor & morfar o company, satt jag får ju några paket då också :D Fast näääe, jag får inte några paket utav dom, får skit mycket , fast kommer säkert få skit lite i år eftersom att jag inte visste vad jag önskade mig när dom frågade mig så kommer säkert bara få pengar.. VAD FAN SNACKAR JAG OM? hejdå.. haha

the flood


White Christmas


22 december 2010

Godmorgon! :D
Vetinte varför men jag är typ glad idag ?! Hahah lite sådär halvt ovanligt (a) Nädå, jag brukar faktiskt vara glad, det är bara vissa människor som jag stör mig så sjukt mycket på & då blir jag arg o sånt :) Hahaha, nej men idag blir det att fixa några julklappar, gå ut på en liten promenix och kanske tar en liten tripp in till staden eller rättare sagt gränby med mammi för att hitta någonting att ha på mig nu dom här 2 juldagarna eller vad man ska säga ! Jaja, nu ska jag fortsätta prata med alexander, puuuuss ♥
jätte söt bild..

hemskt

Nu ska jag lägga mig i sängen & sova eller kolla på film, har inte hunnit de sen jag skrev att jag skulle göra det sist (a) Jag har suttit och läst på: http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se och tänkt på hur sjukt hennes liv var/är.. Gå in där & läs i kategorin "the ugly truth" , min värsta mardröm var liksom hennes verklighet.. Hemskt.
Men vi hörs imorgon, godnatt!

stress

Min hals gör ont som fan, mamma tror typ att det är halsfluss. Fast kanske inte, eftersom att jag inte har feber eller något sånt där men jag kan inte svälja.. Får se om det blir doktorn imorgon.. Sen så har jag typ panik över nånting som jag inte vet varför, typ att det är julafton snart & sen nyår och ah, jag vet ingenting om hur någonting kommer att bli i år.. Måste till gränby eller nåt ställe med mamma imorgon också o leta efter något att ha på mig..
Nu ska jag fixa te och sen lägga mig i sängen med någon film på, blää ! Hatar att vara sjuk även fast man inte känner sig sjuk :o

JB ♥ OH

Förlåt för att jag pratar om honom hela tiden, men han är min livs stora kärlek!

mensvärk och ont i ryggen..

Mensvärk och ont i ryggen, inte bra.. Just nu är ingenting bra, saknar mina kusiner (kanske låter helt cp att jag saknar mina kusiner liksom men jag har typ inte träffat dom på 2 år & idag fick vi julkort ifrån anna på mina kusin barn, lovisa & theo..) sen så saknar jag en annan person som jag antagligen kommer att få sakna resten utav mitt liv och ah.. Nej men nu ska jag inte klaga, fast jo, man får klaga när man har ont..

så olika

Varför är det jämnt såhär? Ena dagen sitter du & snackar med mig om hur du tycker att saker är osv. sen nästa dag så är du en helt annan person, du säger ju emot dig själv hela tiden. Varför är du jämnt två olika personer? Och hur kommer det att bli nu, när allting förändras? Jag hatar dig när du är såhär.. Jag orkar inte med alla falska jävlar längre..

tråååkigt

Under året 2010 har jag...
Druckit alkohol? - ja
Rökt vattenpipa? - si
Fått ett sugmärke?- ah
Gjort ett sugmärke? - haha, ah
Har haft oskyddat sex? - nej.
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej
Gjort något dumt? - massa
Gjort något som du ångrar? - ja
Strulat med ditt ex? - nesch
Fixat dig i timmar? - aah
Gråtit inför mer än 10 personer? - mhm
Smygit ut? - nja halvt
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - aa
Lekt med någons känslor? - ja, tyvärr
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - mm...
Gråtit dig till sömns? - ja
Gråtit framför någon du älskar? - jaa
Kysst en tjej? - neh
Vaknat av att du gråter? - nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - yes
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ah
Lärt känna över 10 stycken nya människor - absolut
Gått bakom ryggen på någon? - vetinte
Badat i havet? - jaa
Har haft snöbollskrig? - haha ja
Sett en hel fotbollsmatch? - ja de har ja
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - ja
Tagit någon på röven? - ja
Lärt känna någon via internet? - ja
Velat dö? - ja..
Fått ett IG? - nej
Åkt buss i över 10 timmar - nej?
Varit ute en hel natt - ja det har jag
Blivit tagen av polisen - nej, duktig flicka (a)
Skällt ut en lärare - hahah jaa

photoshoot

Några bilder tagna igår.

spotifylista

Ny spotify lista - paarty !

designen

Ny design som ni kanske ser, tråkig jag vet men jag orkar inte bry mig just nu. Fixar antagligen en ny fin i typ januari!

första dagen på jullovet

Hela min dag har gått åt till att ligga i sängen & kolla på film, lyssna på musik & fixat naglarna (inte för att dom blev så mycket bättre..) & sen så råkade jag se en sak jag ska få i julklapp (a) säger inte vad, ni får veta på julafton ! Har skit ont i halsen igen också, varför är jag jämt sjuk? Aja, nu ska jag ta & fixa lite saker, så vi hörs senare pusspusspuss !

blir bara massa gamla bilder nu för tiden eftersom att jag nästan aldrig tar kort & speciellt inte nu när jag har den här cp mobilen som kameran är skit dålig på.. Men snart är det julafton och förhoppningsvis blir det en ny då !

I had to find you

Idag så var det ju sista dagen i skolan som sagt & vi har typ inte gjort något alls på hela dagen ! Vi började halv 9 och typ städade i skåpen, i klassrummet, osv. sen så åt vi lunch tio över 11 typ & vi har haft sjukt mycke rast hela dagen, vi har typ sprungit runt överallt och ah ! Sen så började vi gå till nåntuna där vi skulle åka pulka men vi "råkade" bli kissnödiga precis när vi kom fram satt vi gick till ica och var där i typ en halv timme & sen så ringde emilie o sa att vi fick sluta ! Vi stog utanför ica i typ tio minuter o sa hejdå till min älsklings linn och sen så gick Ellen, linnea o jag till uppsävja skolan o kollade på alexander o dom som åkte skridskor & vi blev bästa kompisar med nån liten kille som följde efter oss på isen & typ snackade med oss o så, skit söt ! & sen när dom också fick sluta så gick oliver, alexander & viktor o vi till busshållplatsen vid ica & tog bussen därifrån tillbaka till skolan där vi va i typ en timme innan vi började igen, sen avslutning & sen så slutade vi ! Skit rolig dag med massa söta personer, puss på dom ! Nu ska jag kolla ifall det finns nån bra film att titta på, är sjukt trött så tror nog att jag kommer att somna tidigt ikväll, puuuusss ♥

jag vill ha sommar..

Julafton snart !

Det är den 20 december idag och bara 4 dagar kvar till julafton, är det bara jag som längtar sjuukt mycket? Vet inte hur julen kommer att bli i år eftersom att dagen innan julafton ska vi vara med mormor & morfar, nicke, jenny & oscar o fira och sen på julafton på dagen är vi hos farmor & farfar med stefan antagligen och sen på kvällen åker vi hem igen & delar ut våra julklappar inom familjen liksom.. Har alltid så länge jag kan minnas varit hos mormor & morfar på julafton och jag vill att det ska vara så i år med men nu blev det inte så av någon anledning, men det här blir säkert bra de här med!

JULLOV

Jullov nu & det är fan sorgligt ?! Linn slutar i sävja, inte träffa alexander, oliver, murat, danne, alla dom där på tre veckor, att dumma alexander drar till spanien på torsdag & är där i 2 veckor så att jag inte kan smsa med honom, osv. Aja, ska väl vara glad att det är lov i alla fall & det ska bli sjukt skönt att få sova hur länge jag vill på morgonen, göra vad jag vill på dagen, gå och lägga mig när jag vill, slippa alla lektioner i skolan och ah att bara kunna ta de lugnt ! Nä, nu ska jag duscha och sen så skriver jag mer ! Puss ♥

Fjärde advent

Fjärde advent idag & ingen uppdatering alls här på bloggen, istället har jag och josefine bakat massa julsaker, typ smält blockchoklad grejs, chokladbollar & nåra marsmallows grejor med choklad på ! Duktiga b-rudar. Bilder kanske kommer imorgon eller så, imorgon är de även så att vi får jullov, vi ska först städa i skolan, sen åka pulka eller så drar vi till uppsävja skolan o kollar på folk som åker skridskor, sen så är vi i skolan i typ 1 timme innan skolavslutningen börjar o sen äre juullov. Shiit va skönt de ska bli, men typ sorgligt.. Aja, nu ska jag duscha sen sätta på en film och sova till ! Puuuss

Olle & andreas - world hold on

Jag kan inte sluta lyssna!

lördag den 18 december

Hej bloggen, och alla gulliga läsare !

Sitter som vanligt när jag är hemma vid min älskade dator & ska snart om ett tag sätta på nån film!
Igår & idag har jag varit med Ellen och Linnéa och vi har haft 7kt kul, som vanligt. Igår så va vi först i skolan, as skönt dom här typ sista dagarna när man inte gör nånting. När vi slutat följde vi efter alexander, murat, daniel, o massa andra eller ah egentligen vare så att dom tog alla linns böcker och typ dödade dom satt vi skulle ta tillbaka dom, därför vi följde efter dom ;) Sen så tog linnea o jag bussen in till stan & letade efter julklappar o sånt där hittade bara till mamma men har redan fixat till dom andra personerna som jag ska köpa till. Hahaha helt seriöst så tror jag inte att jag någonsin har skrattat så mycket som vi gjorde igår, haha åt vad tänker jag inte säga eftersom att då är jag sjukt elak mot nea (a) Hahah vi skämde säkert ut oss för hela stan men verkar det som om att vi bryr oss? Nääääe ! Typ vid åtta kom linneas mamma och hämtade oss och sen så satt vi på hennes jobb med varsin dator tills klockan typ va halv elva :D Sen skjutsade hon hem oss till mig o vi hämtade ellen på vägen också, vi typ kollade på film, satt vid datorn, snackade och skrattade som fan, vid halv tre gick vi o la oss och sen vaknade vi vid elva idag, låg kvar i sängen till typ 12, gick ner o åt frukost, la oss i sängen igen & sen så började vi fixa oss innan vi drog till stan igen! Hahah vi kollade i affärer o ellen köpte julklapp till sin mammi, sen så drog vi till filmstaden o bestämde vilken film vi skulle glo på, harry potter blev de.. PINSAMT.. Hahah! Gick verkligen inga filmer o ah, inte för att vi fattade ett skiit av va filmen handlade om heller.. Istället så satt vi o skrattade åt saker som inte ens va roligt, satt o typ gjorde ljud och satt i trappan istället för på stolarna xd Dom breve oss fick flipp ;d Efter hämtade mamma oss o sen jag kom hem har jag typ inte gjort nånting, färgat ögonbrynen, plockat undan på rummet & sen bara suttit här ! Nu ska ja göra nåt annat, puuuss på er
SNÖ..

everything I want

Hemma efter 2 sjukt roliga dagar, pappa ska typ fixa nånting med internet nu satt skriver senare eller imorgon om dagarna som gått! Puss ♥

kan inte röra mig.. typ

Jag kan knappt röra på mig eller ah min rygg rättare sagt.. Har sjukt ont, men de blir så när man är klumpig.. Ifall någon rör mig där imorgon kommer jag att döda den :o känns ju bra att jag ska spela fotboll när jag knappt kan gå ?! Aja, de löser sig imorron puuuss

Aj

Aj som f a n, skoja inte om att jag inte har ont i ryggen.. Skulle för ett tag sen gå ner till köket & tror ni inte att jag ramlade i trappen? Jooo... Ramlade typ ner för hela trappan också.. Tror att mina revben har gått av & kan typ inte andas, hej duktig tjej !

sista dagen med linn..

Kom nyss på en sak, vi går i skolan 1 dag till med lektioner sen på måndag ska vi bara städa, åka pulka & sen ha avslutning på kvällen sen så har vi jullov. Ska bli skit skönt men vill ändå inte, 1. Jag kommer inte att träffa en viss person på 3 veckor.. och 2. Linn byter skola efter jullovet... Åååh :'( Vill inte att linn ska byta eftersom att det inte kommer att bli samma sak utan henne, men ah, det är hennes val & hennes liv, men jag har redan sagt till henne att hon inte kommer att få några nya kompisar på kunskap.. Hahah driver ! ;d Nej men imorgon är sista riktiga skoldagen med linn i hela mitt liv (om hon inte byter tillbaka till sävja eller om vi börjar på samma gymnasie) & det kommer fan bli en sorglig dag imorgon...
No more johanna, linn, linnéa & ellen.. :/
linn & jag på bild !
då, nu, föralltid ♥

torsdag

Har ingenting att skriva om idag utom att den här dagen har varit sjuukt chill, har typ inte gjort någonting på hela dagen & jag vill ha en ny mobil nu, nu, nu.. Nej nu ska jag sätta på en film och kanske till o med sova lite i några minuter, aja puss på er :*

sitter och lyssnar på en sjukt gammal spotifylista jag hade & shiit va jag saknar vissa tider !

teenage crime

Utvecklingsamtalet gick väldans bra för att heta johanna bergman ! Inte såå mycket dåligt hade jag tydligen gjort men de va ett jävla tjat om att jag drog ifrån lunchen i fredags.. Sen så va det väl vissa andra saker också men det tar vi inte upp här. Sitter just nu & försöker hålla ögonen öppna tills klockan är nio men det kan bli svårt.. Tyvärr kommer det nog bli så att jag får roa mig framför facebook tills då, hej tönt! Aja hola på er, vi hörs senare eller imorgon !

onsdag

Kom nyss hem från skolan, hinner inte skriva så mycket just nu men ah, bara tråkiga ämnen idag & allt gick cp dåligt, fast nää, vi har sköna lektioner på onsdagar men just idag så va allt dåligt.. På fotbollen så blev jag så jävla arg för typ ingenting så tog min astma sak o slängde i väggen as hårt satt den typ gick sönder nästan, höll typ på att börja gråta.. :o Liiite pms, men ja vet varför.. Nu ska jag duscha o sånt där sen tillbaka till skolan och ha utvecklingsamtal.. Vem fan har det klockan 5 på kvällen ? :o Aja, önska mig lycka till, det kan behövas :)


duktig

Skulle inte jag gå & lägga mig tidigt idag? Jo.. Kommer inte sova försen typ 12-1 idag heller.. Duktigt !

bilder från i lördags!


14 december

Hej ! Skola idag & dagen var helt som vanligt, orkar inte skriva om den ! Sen efter så drog linnea o jag till boländerna och gjorde jag vet inte vad.. Hahah, efter ett tag skulle vi ta bussen hem till henne & vi tog 12:an men den gick typ in till stan och gottsunda :s Hahah vi satt i alla fall på bussen i ungefär 1½ timme xd Hahah samma sak hände i lördags, linn, linnéa o jag fick lust att dra in till stan klockan .... Hahaha halv ett (a) och bussen vid dom hade slutat gå så vi gick till sunnersta o skulle ta bussen därifrån & när vi kom dit stog de att den slutat gå där me men så ser vi en buss komma o vi typ inte ens kollar på vad de är för nummer på den eller nåt o sätter oss på den bara xd Hahah den gick i alla fall in till stan. Aja, vi kom i alla fall hem till linnea sen o vi satt vid datorn, snackade o så sen så kom pappa o hämtade mig halv 8 typ! Nu ska jag snart gå & lägga mig, har inte sovit på 100 år känns det som, gick o la mig typ halv ett igår & gick upp halv 6.. Puss på er :*

I don't get it

Har suttit & kollat på nåt program om idol & jag saknar att se Olle varje fredag :/ Haha, jag pratar med en tjej på facebook som typ känner honom och jag hade kommenterat en bild som hon lagt ut på honom och sen så kommenterade han också :D Glaad tjej ! Nu ska jag försöka att sova, skiter i om provet går dåligt imorgon, jag fattar ingenting.. Godnatt!

jag & linnéa på bild, hahah

All I ever wanted was to be with you

-

Lucia

Sitter & äter pepparkakor och dricker mjölk vilket jag egentligen inte borde göra men jag bryr mig inte just nu, de e ju jul förfan !
Det är ju lucia idag & vi kollade på 9orna i skolan som gick lucia ! Haha jag ska lätt va lucia i 9an (y) kommer tappa ljusen ! Ah, sen så fikade vi i klassrummet, vilket jag heller inte borde ätit.. Sen hade vi engelska, so, matte och idrott. På matten och so:n fick vi tillbaka proven och på so:n fick jag 80/94 och på matten 18/38.. Ser ni? Jag är inte helt dum i huvudet, det är bara matte ja inte fattar ett skit av, i alla andra ämnen så får jag bra resultat o så men inte i cp äckel matte.. Haatar.. Sen på idrotten körde vi gym, skit kul ! Haha fick lite damp idag också, säger bara en sak; jag hatar den där jävla fittan.. Nu ska jag börja plugga till no-provet imorgon, känns bra att jag ens börjat me det försen nu.. Ja, jag är duktig !

winterworld

Godnatt :*

rosa blogg

Rosa blogg? Ohyees, kände för att byta satt de fick bli roosa.. Inte riktigt nöjd med designen men shit same orkar inte fixa mer idag. Nu ska jag kolla på beck, CIA0

ohyeeah

Paaaarty in my bedroom , eller ah, lite party iaf spotify på högsta volym med massa låtar som är sjukt bra ! Kom hem från linnea vid 12- halv ett, nästan direkt färgade jag håret, de blev förjävla mörkt men det lär ju försvinna lite i alla fall och ah, jag skulle blivit blooond!!! Shiiit, fick sjukt mycket lust med de när ja såg att kissie hade gjort de :oo aja, nu ska jag daaansa ! bilder från igår kommer någon annan gång, va sägs om ikväll ? Haha daamp , hejdååå ;**

hahah sexig bild , varför färgade jag håret brunt ?

till linnea

Nuu drar jag till linnea sover där inatt men mobilen & kameran e me satt blir väl några bilder imorgon ! Puuuusss

rubrik lös

Köpte ett nytt solpuder igår på.. rusta haha ! Kostade 49:- och är faktiskt bra !

Idag när ja städade gjorde jag om så att jag har allt smink om jag använder typ varje dag i en skrivbordslåda istället och det som man inte använder så ofta i en annan låda !

blondie is back

Färgar håret imorgon, får bli mörkbrunt den här gången med, sen i januari typ så ska jag till evelina och börja fixa det blondt igen ! Blond sommar 2011, ooohyees :')

plaaaner

Febern är typ borta ?! Knas, orkar i alla fall inte sitta hemma ikväll så drar nog antagligen till mina kära vänner i lugnet med min lantis-kollega ellen ! Har städat rummet idag, behövdes som fan, hatar att allting är svart här inne eftersom att man ser hur sjukt mycket damm det blir o så.. Aja ska typ byta rum snart :D jesper ska flytta nångång inom en snar framtid ;) och då flyttar josefine upp dit han har bott och jag tar mamma och pappas rum och dom river väggen emellan josefines o mitt rum, feeett skönt med mamma o pappas skit stora rum :D Nu ska jag fixa mig lite, puss

feber

Kul med feber.. Usch, vaknade imorse & tror ni inte att jag har värsta febern? Jo.. Aja, får väl sitta hemma idag och dö idag.. Sitter just nu och lyssnar på alla låtar som olle sjungit i idol o fyfaaan va bra den killen är asså, kärlek till honom! Va ner för ett tag sen och åt en macka, och snart ska jag ta och sätta på en film och kolla på ! puss

Olle Hedberg ♥

Asså åååh, jag vill inte låta som nån jobbig fjortis som gillar Olle bara för att han är snygg osv. men han är verkligen underbar. Jag älskar hans personlighet, hans röst, hans utseende, hans leende, hans allt.. Usch, jag vill träffa honom nu, nu, nu. Få berätta att jag ääälskar honom.
Att se han sjunga no diggity/lady och beautiful day i globen nyss gjorde mig så sjukt glad men ändå ledsen.. Varför är det inte han som fick stå där som finalist istället för minnah eller jay !? Tycker verkligen att han var värd att få stå där som vinnare utav idol 2010 men nej, det kanske är bäst som det är nu.
Världens finaste ♥

novelldagen

Kom nyss hem ifrån ikea där vi åt "julbord" vet inte om man kan säga att de va nåt riktigt julbord men äcklig och kall julmat va det iaf.. Gick runt och kollade inne i boländerna innan jag träffade mamma och pappa och sen så kom josefine, vi gick till ikea och när jag stog där i kön till att ta tallrik o sån shit så ser jag att jonas står där me sigrid, hahaha pinsamt ! Först vinkade han o sen när jag gick förbi dom jag bah heeeeej :) Aja, åt ingenting på det där äckliga julbordet satt nu ska jag snart gå ner och fixa något att äta!

I skolan idag var det nobelldag istället för novelldag! Rätt så kul, alla hade på sig fina kläder, hahahaha karins sidenklänning xd O jonas kavaj :D Hahah ! Sen när vi skulle äta lunch så hade dom bestämt vart man skulle sitta och jag fick sitta själv brevid bara åttor satt jag åt ingenting, ja jag kanske överdrev lite men vafan, varför kunde jag bara inte få sitta brevid dom jag vill ? Haha karin kommer säkert att ringa hem eller något men jag bryr mig inte.. Haha sen var det någon samling i aulan och dom skulle typ berätta vem som vunnit, haha och tror ni inte att jonas säger Johanna Bergman i 7f ? haha och skrattar xD haha jag vann inte men va nominerad eller va de heter.. Xd Nu sitter jag här och har cp damp på vissa personer.. Men ska sluta med det och snart kolla på idol-finalen, vill egentligen inte eftersom att min älskling olle inte är med men ska göra det ändå bara för att jag vet att dom ska sjunga allihopa :D Aja, puuuss på er !


panik

Jag tror faktiskt aldrig jag har haft så mycket panik som idag.. När jag såg dig, jag trodde att jag skulle svimma, helt seriöst. Jag har aldrig hört någon säga hej gulligare än dig, dina ögon, hela du.. jag kan inte leva utan dig längre..

auditions

Hej jag har tråkigt så jag sitter och kollar på idol auditions, wohoo vilket liv jag har !

äckel lärare

Har jag sagt att jag har utvecklingsamtal imorgon? Tror ja gjorde det.. I alla fall, mamma o jag kollade nyss på mina omdömen i alla ämnen och hon blev väl inte sådär jätte glad.. I dom flesta ämnen stog det att jag var rätt så bra men i typ idrott, matte och no stog det att jag var sämst.. Kanske för att vi har sämsta lärarna som någonsin funnits i dom ämnena ?! Skulle vi fått nån annan i matte & no typ bengt skulle jag fatta och skulle vi haft jonas i idrott hade jag velat vara med och varit seriös på lektionerna men nu när man har sämsta lärarna som inte ger en godkänt i idrott bara för att jag drog ifrån dansen när han sa att vi fick gå :s och sen stog de att jag skulle hålla käften på lektionerna men vafaaan , hur kul är det att sitta o vara tyst heeela tiden? åååh , damp.. nej men skit samma, orkar inte bry mig just nu men bryr mig antagligen imorgon när vi sitter där (a)

min storebror ♥

Du är den bästa som finns !
Jag älskar dig ♥

nu kan jag tydligen inte svälja heller ?

Sov i 2½ timmar innan pappa ropade att det var mat, åt ingenting för att jag helt plötsligt inte kan svälja och jag tror inte det bästa som finns är att ha mjöktävling i skolan när man är förkyld.. Mamma tycker jag ska vara hemma imorgon men nej, det ska jag inte! Först på morgonen har vi fotboll, ska inte vara med på den men ah, sen har jag utvecklingsamtal innan vi har "novelldag" resten utav dagen, får sluta runt 2 istället för tre och det är ju snällt, och det bästa av allt, vi slipper spanskan ! :D Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig igen och kolla på film, puss

because of you

Att försöka glömma någon man älskar,
är som att försöka minnas någon man aldrig träffat.

torsdag

Jag kan nästan inte prata, näsan rinner och jag har ont i huvudet men nej, jag går till skolan ändå, duktig cheey ! Hade matteprov på morgonen och jag säger bara att jag är ett stort jävla reetard.. Kunde ingenting.. I alla fall, torsdagar är dom jobbigaste dagarna men idag var ändå rätt så skön eftersom att efter man blivit färdig med provet så fick man gå ! Haha när vi va färdiga så gick vi in i våra bästa kompisars klassrum, 6f - alexander, oliver, victor o några fler kanske de va :o Haha dom va själva i sitt klassrum utan lärare o allt satt vi va där inne med dom tills jonas råkade komma (a) hahah å då fick vi inte vara där längre ;) sen hade vi bara tråkiga saker och vi slutade tio i 3. Nu ska vi väl snart äta eller så men innan tänkte jag lägga mig i sängen o sova ett tag, skööönt ! puuss

jag saknar min gulliga lilla unge !

sjuuk

Nu ska jag lägga mig i sängen med matteboken & spanskaboken och försöka plugga lite innan jag sover, min hals håller på att dö, mitt huvud kommer snart att typ gå av och ah, förlåt till alla som jag kanske smittar när jag går till skolan även fast jag är sjuk :o Aja, vi hörs imorgon om jag lever då ! Puss på er ♥


gamla videos


glad eller ledsen

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det här?! Känns som om att du fortfarande är 12 år och sprang runt och lekte krig med mig. Alla minnen, nu kommer allting bli helt.. annorlunda !? Visst, det är väl det här som är meningen med livet men kanske inte just nu? Är det inte nu som livet precis börjat för dig? inget kommer att bli som det varit..

sötnos

Dagen har varit sjukt rolig, bara sköna lektioner ! Sist på dagen hade vi fotboll och jonas dotter va med eftersom att ... ah jag vette fan varför, och shiiit va söt hon va :o Hon va ungefär 2 och skiit söt ! Ellen & jag va inte med eftersom att ellen typ varit sjuk i 2 veckor och jag är skiit förkyld.. Men iaf jonas frågade oss ifall vi typ kunde ta hand om henne lite och när vi gick ut och spelade fotboll med henne i ljusgården första gången blev hon typ lite rädd för oss så då bah: vaj e pappaaah ? Hahah så då gick vi in me henne igen , sen så följde jonas med oss ut o va me oss o spelade fotboll i typ 5 minuter o sen så gick de bra o hon va me oss där ute till vi slutade, haha sjukt duktig unge på att spela fotboll, man brukar väl inte ens kunna sparka på en boll när man är 2 år? Haha, sen när vi slutade så sa jonas: tack för hjälpen, sigrid ska du ge johanna och ellen en kram? Hon bah, nääe.. Haha skit söt :D
Väärldens sötaste :D♥ haha myycket sötare i verkligenheten , ungen satt aldrig still :D

...

det känns inte bra att min otekniska pappa ska sitta vid min dator.. jag har alltid älskat digdato

randoms

Sitter och snackar med några helt okända personer på msn just nu, eller en av dom träffade jag i somras på aroscupen men dom andra e.. vette fan ;) Men nu äre dax för att tvätta bort sminket, dricka te, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen o försöka soova ! Sov goott, godnatt :*


bildbomb

Hittade lite bilder från i början av sjuan, eller ah i augusti och faan va jag saknar att vara blondiiie.. Jag ska vara blond, de ser mer johanna ut, visst ?
kommer ni ihåg? när jag tog en glasbit o gjorde ett hjärta på foten?

7 december 2010

Sitter som vanligt (?!) och kollar på håkan bråkans jul, är inne på 14de avsnittet nu!
Skolan idag gick bra, på morgonen hade vi so prov och de gick sådär, vissa saker kunde jag inte alls och visste inte ens att dom skulle komma på provet men jag tror att jag överlever! Sen så kollade vi på när killarna i 6an spelade typ fotboll haha o sen pratade jonas me mig om att de typ va nån intervju idag men sen när jag kommer upp till hon som skulle snacka med mig säger hon att jag inte behöver eftersom att hon redan snackat me några andra , knaas :s Jaja, sen så hade vi no, svenska och sist på dan skulle vi haft träslöjd men uffe va sjuk satt vi fick sitta hos up och kolla på de tre vännerna och jerry istället ;)
Fattar ni att det bara är 2 veckor kvar i skolan innan jullovet, shiit helt sjukt hår fort tiden går ;o kommer ihåg precis efter höstlovet så tänkte jag att de va sjukt lång tid kvar till jullovet men nu så är det liksom om 2 veckor och dom här veckorna som kommer nu händer knappt nånting, eller vi har matte & no prov sen kommer vi typ inte ha nåt annat, på fredag har vi novelldag i skolan = inga lektioner, på måndag går dom i 9an lucia = nästa inga lektioner på hela dagen o sen ah!
Men nu ska jag fortsätta kolla, skriver senare, puuss ♥
fin bild ! (y)

orkar inte längre

Jag känner mig.. så sjukt ensam. Det känns hela tiden som att jag är den som blir över liksom, att jag är den man tar ifall ingen annan bättre finns... Jag vet att det kanske inte är så men det känns så. Och att sen bli kallad tjock, ful, hora osv. gör inte saken bättre.. Det är så sjukt fittigt att säga sånt, om en kompis. Jag har ingen att prata med, ingen att berätta vad jag tycker, känner och tänker för, varför har alla andra det? och inte jag ?! Jag vet seriöst inte hur mycket mer jag orkar ta, varför kommer allting på en gång?

HAHA

- Har träden feber?
- Nääe..
- Har dom kräkits?
- Nää..
- Men har dom röda hund då?

kom hem

Jag vill inte.. Snälla kom hem nu, snälla..

finaste som finns

Du är underbar !

6 december 2010

skrev nyss väärsta jävla texten men den råkade försvinna (a) nej nu blev jag fan arg.. Har so-prov imorgon o jag har inte börjat plugga än, duuktig johanna ! Så ska väl börja med de nu, sen ska jag kolla på håkan bråkan (a) Hahah jag älskar't, puuuuuuuuuss ♥
haha gammal bild !

håkan bråkans jul

Nu ska jag kolla på antingen håkan bråkans jul, ni vet julkalendern som va för några år sen eller maria wern.. Svårt val dedär.. Tror de blir håkan bråkan, har redan sett maria wern idag :D hejdååå , hahaha jag har lite damp just nu :')

jul,jul,jul

19 dagar kvar till julafton (a)


garderob

kläääder , visst blev de fint ? :D
Gaaaarderoob !
lite olika saker !
Vääskor !
Skoor !

ingen rubrik

Käänner mig rätt så duktig , idag har jag faktiskt fixat hela mig garderob, släng lite saker, inte så mycket men , sen så städade jag även mitt "andra" rum.. Hahah, visste ni att jag har ett till rum eller mer en garderob som man kan gå in i o så, kan visa bilder snart ! Nu kollar jag på satc 2 medans jag väntar på att maria wern ska bli färdig! Puss

duktig tjej !

Jag sover, sover och sover hela tiden just nu.. Har verkligen sjukt ont i halsen men nej, jag ska inte vara hemma imorgon från skolan ! Jag är duktig och ska vara i skolan ändå, kom just på att det är andra advent idag och shiit snart är det julafton, glaaad tjej :D Nu är det repris på idol på tv och såklart kollar jag på de.. Kommer börja gråta när Olle åker ut.. :/ Men jag skriver senare , puss ♥


film

Har suttit & kollat på så mycket bättre med pappa ikväll, och helt seriöst, vem är han Plura? :o Hahah, nej men det är faktiskt rätt så kul att kolla på ! Nu tänkte jag sätta på en film och lägga mig i sängen.. Godnatt ! (:

sjuk och trött

Är sjuk, ledsen och trött.. Sov till tolv, gick in o la mig och sov på josefines rum och kollade på julkalendern, åt frukost sen så la jag mig i hennes säng igen och har legat där tills nu nästan.. Kul dag.. Har feber också satt de är ju ännu roligare.. Aja, nu ska jag sova och lyssna på olle älskling eller nåt, puss
Hur fan tänker ni...? jävla idioter..

blev inte som jag tänkt

Börjar bli dax att gå och lägga sig.. Kvällen slutade inte riiiktigt som jag trott den skulle, pallar inte ta upp va som hände här men dom som behöver veta vet det och det är inte många som behöver veta.. Josefine och jag har iaf lekt duktiga nu på natten så att mamma ska bli glad när hon kommer hem imorgon, vi vek tvätt, diskade, satte på en tvättmaskin osv. Hahah vi e sjukt duktiga ! Nu ska jag gå och sova.. Godnaaatt !

Btw , Jag älskar er mamma & pappa ♥

Haha..

Andrea Lundqvist nu är det fan konstaterat att du är dum i huvudet på riktigt. inte tycka om olle? skäms över dig....

Josefine Bergman ja hatar han! finns fan ingen jobbigare människa. du skulle hålla med mig om du utsattes av hans terror 24/7!!
Josefine Bergman ‎..okej han är väl snygg och sjunger VISSA låtar bra, men långt ifrån alla och speciellt no dignityyy diiignityyyy

HAHAAH josefines kompis skrev de där till henne (a)
Haha.. Jag tror nästan att hon (min kära syster) börjar hata mig (och olle) (a) Lyssnar alltid på olle, på högsta volym! De konstiga e att jag inte tröttnar ?! Haha.. Riktig kärlek !

Olle, bara min Olle ♥

Världens finaste ♥

hur tänker ni?

Hur fan tänker svenska folket när dom röstar ut den enda som är värdig att stå i globen och sjunga? Jag fattar inte.. Jay har knarkat medans han varit med i idol & minnah har redan åkt ur tävlingen en gång, hon hade bara tur som fick komma in i tävlingen igen.. Ååååh , jag vill bara skrika, gråta & slå någon.. HUR FAN TÄNKER NI? han har i alla fall verkligen kämpat för att få stå där han är idag & varför kunde han inte få en plats i globen då? Skriver imorgon eller nåt.. mitt huvud håller på att dö just nu..

HELVETES JÄVLA CP SKIT KUK FITTA

FYFAN VA JAG HATAR SVENSKA FOLKET..

Shopping med mamma & josefine

Satte nyss på mig massa kläder men fryser ändå.. Hatar att vara sjuk... Aja idag efter skolan så tog jag bussen till ikea/boländerna och träffade mamma och josefine där ! Vi började kolla på lindex, hittade ingenting, sen gick vi vidare till kappahl och där hittade vi en väska till mormor som hon ska få i julklapp och sen köpte josefine en annan väska ! Sen drog vi till rusta, köpte typ lite olika saker, tvål & hudcreme o så , sen fick josefine och jag en chokladkalender (a) Hahaha , mamma frågade oss om vi skulle köpa en till jesper också men shiat haha , han är 21 då får man faktiskt ingen (a) Aja, vi åkte till ikea eller vi parkerade där sen så gick vi in på skopunkten & jag köpte 2 par nya uggs, mina har redan gått sönder.. Så vi ska lämna tillbaka dom! Sen åt vi på ikea innan vi åkte till gränby. Kollade i typ alla affärer som man brukar kolla i, haha! Visar bilder på vad jag köpte lite senare, sen handlade vi och sen åkte vi hem. Va hemma till typ prick åtta satt han precis hem till Olle (a) Jaja, nu ska jag ner till köket och hämta en ipren sen så vet jag inte vad jag ska göra.. Mamma jobbar, pappa är på fest eller nåt sånt där, jesper är med elin, josefine sitter inne på sitt rum och ah, jag får väl ta och hitta på något ! Nu bilder på vad jag köpte, puuuussN :)♥
skrev inlägget innan olle åkte ut...

-

snälla , rösta på olle.. Jag börjar gråta snart..

-

jag börjar gråta snart... jay är vidare..

-

Snälla , oooolle gå vidare.....

sjuk.. Igen..

Sjuk, igen.. Va ju till oscar igår och han var skit förkyld satt självklart smittade han mig... Sitter just nu och hostar som en idiot & de känns som om att jag kommer spy när som helst bara för att jag hostar så mycket, halsen håller på att dö och huvudet dunkar.. Men ändå sitter jag och tittar på idol på högsta volym, vafan gör man inte för olle? Aja, somnar nog snart.. eller näääe ! Skriver senare

RÖÖÖÖSTA PÅ OLLE !!!!!

NU RÖSTAR VI FÖRFAAAN !
OLLE till 72400 !!!!!

-

Du är den finaste som finns & jag vet fan inte vad jag ska göra längre.. Vad jag än säger eller gör så blir det fel, så sjukt fel. Det är inte meningen att såra dig, det bara blir så. Jag vill inte vara sån, jag vill vara den jag är med dig men det är inte så enkelt.. När vi pratat om någonting så kan jag inte sluta tänka på vad du sagt till mig på flera timmar. Idag när jag såg dig åka åt andra hållet blev jag sjukt ledsen och hade kunnat börja gråta.. Det är du som får mig att orka, du som får mig att kämpa, utan dig så hade jag inte orkat gå upp på morgonen och inte haft något att se fram emot... Hur ska jag klara mig 3 veckor utan dig..? Det här funkar inte längre, jag har tänkt på så sjukt många saker jag ska göra bara för att få din uppmärksamhet..

RAWR

Han kan spela gitarr, sjunga, spela fotboll, klä på sig snygga kläder, vara snygg, han kan allt ! (a)

oscar !

Grattis på namnsdag kusin !
Oscar ♥

söta ungjävel !

tjockis johanna

JAG SKA INTE ÄTA NÅGOT GODIS/CHIPS FRAM TILL JULAFTON.
Helt seriöst så har jag blivit sjukt tjock.. Okej det va jag innan också men på senaste tiden... Måste tänka på vad jag äter ! Sen så om man tex. sitter och fikar med vi säger mamma och pappa så ska jag ta 1 sak, inte typ 500 av alla jävla olika sorter! Inget kiosk-tuggummi med 5 sockerbitar i och så, visst det är 3 veckor ungefär bara men det är ju ändå några veckor och man kanske hinner bli lite smalare till julafton ?! :o Duktig Johanna, börjar med det här från och med.... NU !

onsdag !

Hej ! Va för ett tag sen ner & hjälpte pappa att tapetsera , är jag duktig eller är jag duktig? Haha eller asså egentligen var de så att jag hjälpte honom att typ göra satt det blev rätt längd eller nått sånt där.. Skoldagen va skön, utom att jag va matvärd, som vanligt hela den här veckan.. Funderar på att vara sjuk imorgon och på fredag.. Eller nej, jag måste träffa min älskling varje dag! Förlåt till mina älskade vänner som får stå ut med mig när jag pratar om honom, pratar med honom, följer efter honom, osv.. Förlåt ! Kan inte sluta tänka på honom... Satt och pratade med jonas hela fotbollslektionen, sjukt skönt, han verkar liksom förstå mig. Haha sen kom linnea & linn och då började vi på något sätt prata om idol o jag bah: OLLE ÄR BÄÄST! och ni är sjukt lika, han bah: jahaja ! Haha asså jag skojar inte med er när jag säger att dom är kopior, båda har svart lite lockigt hår, båda är från gotland, båda är sjukt vältränade o ah, dör lite ! Nej nu ska jag plugga lite spanska sen ska vi väl äta nångång i livet ! Puss ♥

Ser ni? Ett J :D

RSS 2.0